tiistai 8. helmikuuta 2011

iltaaa

Aluksi kansalaiset haluan kiittää teitä siitä, että liikutatte mun kävijälaskuria huimasti ( mun mittakaavassa ) ylös päin. Ja toiseksi siitä, että oon saanut lisää lukijoita :)
Sanoin, että otan parempia kuvia päivän valossa, mutta kai tää huoneenkin valo kelpaa nyt tänään vielä :)
Kiitän suuresti myös kommenteista, ja niitä otan mielelläni lisää vastaan.

Niin ja siis toihan on sydän minkä tossa kauniisti muodostin :D

 Wäääh, tänään oli mukava päivä, kun sai vaan chillata, ja koulussakin oli rentoa.
Mua ärsyttää toi lumimäärä tuola ulkona, varsinkin kun tänään sato vaa lisää. Ihan sikana. Ja kuulin just että huomena on jotai kymmenen pakkasta -.- , haluun kesän, kevään. 

Ajattelin muuten, että pidän itteni erossa Hesen kana-ateriasta ja Mäkkärin kana nugeteista. Ne on siis ainoot mitä noista paikoista syön, siks mainitsin vaan ne. Oon iha koukus meinaa siihe kanahamppaa<3 jos ees vaik maaliskuuhun asti olisin.. En voi luvata mitää, edes itelleni.. hmm, panostan tähän :)


Hyvästi, Hesburger :(

Hyvää yötä kaikki ! nukkukaa hyvin ! Toisin kun minä.. Kolmelta nukkumaa ja ysiltä ylös :s äää lomaa saa tarjoilla! :) hih ciao !

kollaaaaaaC

Tässä on jotain iha ekoja kuvia mitä oon koneelle laittanu, eli nääkin aika vanhoja. Yks syy miks laitoin nää on iha vaa vanhojen muistelu ja toinen se, että mun kamera on nyt latatumassa (ja ei oikeen oo mitää mistä ottaa nyt kuviakaan) :D heh. Yritän ottaa joku päivä valosan aikaan kuvia, niin sais vähä erilaisuutta tähän blogiin:)
ps. laatu vähä katos ku latasin nää tähän :o


1. Tupakka-aski, kolme vuotta sitten otettu kuva, oli hankala saada toi tuli tohon ;)
2.Tää on otettu ku join (mehua) viinilasista, niitä aikoja ku otin tollasii hämärii kuvii aina ja yritin saada jonkun yksityiskohdan kuvasta näkyviin, mul on monia monia tän tyyppisiä !
3. Viinilasi myös. Siel on mehutiivistettä ja ympärillä sokeria. Tossa kuvassa on vaan siis yksi lasi, mutta otin sen peilin vieressä, niin näyttää kun olisi kaksi =)
4. Tää on ihan vaa tälläi omanaama kuva, huivi päähän, hippi !

aamut on myrkkyä

Nää aaamut on ihan kauheita ! En jaksa noustaees kymmeneltä nykyää ja en saa untaka nykyää :D voivoi... Seikkailin blogien ihmeellisessä maalilmassa johonki kolmeen asti yöllä. Nettiin juuttu aina, sille ei voi mitääääööä :) kaivan tähän jonku 4 vuottta vanhan (jopa 5 v) kuvan joka kuvaa aaamuja  =) )


  Nää on läppiä :D

pikkujuttu

TSAU! Ihan tähän alkuun sanon, että jos joku noista 1212 kävijästä ihmettelee, että miks mä postaan kokoajan, ni se johtuu oikeesti vaa siitä et mul ei oo muutaka tekemistä tällee iltasin :)) ! ja onhan se kiva niille ketkä ehkä lukee tätä joskus ni uutta putkee vaa ku nää iltaset on ain niin lyhyitäää ::)

Olin tänää kaveril viettämäs iha perusiltaa : korttia pelaten ja kahvia juoden. Eli iha jepa =) Haluisin kommenttia, että miten voisin muokata tätä blogia kiinnostavammaksiii !: ) kiitos kaikkki kauniit


  
 
Pitää tähän loppuun laittaa aina kuva mikä ei liity mitenkää mihinkää :D kaunniiiittaa uniaaa :) !