torstai 10. helmikuuta 2011

RRRRAIVO

Tänää on ollu niin tylsä ja mokailu päivä ku vaan voi !!

Mutta kaikista ärsyttävin juttu sattui äsken. Kävelin lähikauppaani, Siwaan ja näin jo kaukaa, että pieni koira on päässyt irti kahdelta nuorelta. Autotie on ihan siinä vieressä ja meinin ihan paniikkin, kun näin sen irti juoksentelevan pikku palleron. Yritin laukulla estää sen koiran pääsyn tielle (KUN SE OLI JO KERRAN JUOSSUT SIELÄ). Kaatusin itse ja yritin vielä toisella kädellä ottaa kiinni sen koiran.
Hypin siinä hetken sen perässä ja manasin paniikkiani.
Mulle ei kuulunut kiitosta ja ainoa osoitus, että ne huomas mun auttavan oli se, että ne nauro kun kaatusin.
ÖÖ ihan oikeesti.. Ihan hirveetä olis ollu nähdä jos se pieni koira olis jääny auton alle. Kahden koiran omistajana voin sanoa : en olisi ikinä halunnut sellaista nähdä ja onneksi en nähny!!
Ne sai sen sitten kiinni kun hetken yritti. Oli pakko antaa aplodit, vaikka ei apu kelvannutkaan.... argh




Joo tota teksii ei kannata lukee, jos on ollu hyvä päivä tänään. Ärsyttää vaan kun ihmiset ei arvosta apua ollenkaan ! Mutta hei, hyvää yön/illan jatkoja kaikille ihanille, jotka sentää mun avautumisia jaksaa lukea :D
Lupaan huomena jotain kivaa ja iloista !

ps. Saatan saada kuvauttua sen videon viikonlopun  aikana :))) !!!

kylmyys on laskeutunut

ihan oikeesti, jääätävää !
Mä kerkesin jo monta kertaaa luulla, että tulee kevät ja sitte kesä. Mut mitä tää on :D äääöö

 Ainii ajatteliln, että tekisin jonku rutiiinin näihin postauksiin. Jollain on jokaisessa naamakuva, jollain ''päivän asu'' ja muuta. Mut en vaa keksi mitä se mulla vois olla. Saa ehdottaa jos on jotai ideoita mitä noi vois olla , tietoa tietämättömälle ! :)