torstai 21. huhtikuuta 2011

ärsytys arghgh

MOIKKA kaikki =) ärsyttää ku en saa mitenkää päin mitää videoo tännne !! :EE ääää !! mut joo , se siiitä =)
Ostin tänää kivan ruutupaidan jajajaa öö... ei muuta :D en tiedä mitä tekisin tänää ku olis lomaki. JA mulla on sikakuuma ku istun meijän takan eesssä. huh :D







 Hyväääää pääsiäislomaaaa kaikille ! :)

sananen blogista / risuja ruusuja

Kerron siis millaisista blogeista pidän ja millaisista en. (lyhyesti sanottuna) Tämän tekstin tarkoitus ei sitten ole loukata ketään tai muuta vastaavaa :) Ja koska mulla on aika vahvoja mielipiteitä ehkä, niin toivon, että kaikki ottaa tän vähän niinku tekstinä muiden joukossa !

Elikkä, pidän eniten sellaisista blogeista, joissa on ensinnäkin isot ja selkeät kuvat, jotka on mielellään itse otettuja. Kuvien muokkauskin on mun mielestä aika ok ja sallittua (ja teen sitä siis itsekkin).
Mulle henkilökohtaisesti ei ole väliä, että onko niissä kuvissa sinänsä mitään ideaa, tai liittyykö ne mitenkään kyseiseen tekstiin.


Seuraan eniten näitä niinsanottuja  lifestyle blogeja. Oon jäänyt koukkuun niihin.
Muotiblogit mua ei oikeestaan iha hirveesti kiinnosta, koska en oo ite elämäni aikana ikinä seurannu muotia, niin en oikeen osaa tehä sitä bloginkaan kautta :) !
Sitten ne mistä en tavallaan tykkää... Eli en oikeen pidä blogeista, jotka on täynnä esim. mainoksia. Tai joissa on jotain miljoona lukijaa. En tiedä miks :D tulee sellai ahistunu olo jos on paljon paljon kaikkea :--- D  voimua


 Sitten yks juttu viellä mihin oon törmänny useesti : sellaset blogit minkä teksit alkaa joka kerta että ''en oo jaksanu kirjottaa'' tai ''ei oo tapahtunu mitäää, moi'' enkä siis tarkoita etteikö noin saisi sanoa, oon itekki varmaa sanonut, mutta siis että joka kerta.. siitä saa sellaisen käsityksen, että blogin pitäjää ei kiinnosta yhtään edes pitää sitä blogia. Paras mihin törmäsin hetki sitten, meni jotenki näin : ''mua ärsyttää tää vitsin blogi ku en ikinä jaksa laittaa tänne mitää!!!''  Siitä tuli sellanen olo, että ehkä se blogi sitten kannattaisi poistaa :D

 JA lupasin linkittää ainekin pari blogia mistä tyykkään tosi paljon :

http://vilmarnolds.blogspot.com/   = tää vaan on niin sulonen !

http://o-something.blogspot.com/  = on muitakin syitä, mutta erityisesti tykkään tekstin tyylistä ! ;)

http://ellipsiblogi.blogspot.com/ = ihan ihania kuvia täynnä koko blogi !

eiks kolmaskerta sano toden, eli en viitti linkittää jokaista blogia, jota luen :)  ( toivottavasti pieni mainostus ei haittaa yllämainittuja blogeja :) ^^ )


MUTTA kivaaaaa jos jaksoitte lukea koko jutun ja tossa ei varmaan edes ollut kaikki mitä suunnittelin sanovani, mutta se riittäköön tälläerää ! :)